Welkom bij on
s Vakantieverblijf Eind6! 

Wij zijn Janneke en Arjan en allebei als zelfstandige ondernemers actief in projectmanagement, bouw en renovatie en verbinden van bedrijfsleven en overheid. In 2007 hebben we deze voormalige brouwerij / varkensboerderij / woonboerderij gekocht en zijn sinds die tijd bezig met het verbouwen en aanleggen van de tuin. Janneke is dol op de tuin en het aanleggen daarvan, Arjan bouwt en verbouwt.

De boerderij is van 1908 en hier werd de eerste jaren door brouwer Heijnen Kwakvorsbier gemaakt.

Eind6 is een verblijf dat we naast onze eigen woning met veel plezier en liefde hebben vormgegeven. De bouw heeft in totaal 5 jaar geduurd. Daarnaast moest er natuurlijk nog gewerkt worden! We hebben ruim de tijd genomen om mooie bouwmaterialen te verzamelen en na te denken over allerlei praktische zaken. Sinds eind 2019 is het klaar.

In dit stoere gebouw zijn veel oude en ambachtelijke materialen, stijl elementen en technieken gebruikt. Zoals de houten balken, die overal zichtbaar zijn. Antieke schuifdeuren afkomstig van een klooster dat vroeger in Vlodrop stond. Badkamers met ambachtelijke tegels uit alle windstreken. Een enorme eettafel gemaakt van een oude boot. En een groot stuurwiel afkomstig uit een binnenvaartschip als wandversiering.

De stijlvolle inrichting is geheel naar eigen smaak vormgegeven. Het liefst zouden we er zelf gaan wonen! De thema’s water, natuur en reizen komen in het hele pand voor.

Als je de tijd neemt komt het goed!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 06 5353 1124 of info@eind6.nl. Direct reserveren is ook mogelijk.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Hoogste punt_eind6
Dakconstructie_eind6
Spanten_eind6
Spanten_eind6
afbeelding: grasveld met houten diverse houten balken voor spantconstructie en graafmasschine
tuinaanleg_eind6
voegwerk_eind6
Eind6_avond_verlichting