Vergaderen met uitzicht op de Maas

Ben je op zoek naar een vergader locatie met een prachtig uitzicht? Hier vergader je in een huiselijke sfeer met een prachtig uitzicht op de Maas. Zeer geschikt als locatie voor een meerdaagse training, vergadering of heisessie. Op deze boerderij kun je na afloop van je vergadering heerlijk ontspannen en blijven overnachten.

 

Huiselijk vergaderen met uitzicht op de Maas 

Ben je de drukte van het kantoor zat en ben je toe aan rust en ruimte langs het water? Dan is Eind6 jouw vergader locatie! Wij bieden je alle rust voor jouw vergadering, training of heisessie. Je kunt hier terecht met groepen tot 24 personen. De sfeervol ingerichte vergaderruimte doet aan als een huiskamer en je waant je direct in een fijne en vertrouwde omgeving. Wil je de groep opsplitsen? Dit kan ook! Binnen is er mogelijkheid om in subgroepen te werken. Buiten is er genoeg ruimte om aan het water te vergaderen. Natuurlijk moet het weer dan wel een beetje mee zitten.

 

Sfeervol overnachten bij Eind 6

Heb je een twee-daagse meeting gepland? Dan is overnachten bij Eind6 geen probleem. Onze luxe boerderij is perfect om te overnachten en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er 4 badkamers aanwezig en 8 slaapkamers die slaapplek bieden voor 24 pers. Op 4 slaapplaatsen na, zijn alle bedden van elkaar te scheiden. Daarnaast beschikt onze locatie over een prachtige professionele keuken, waar dé keukenprins of prinses van het team desgewenst zijn of haar kookkunsten kan vertonen. Mocht deze ontbreken of een day-off hebben, dan kun je de catering laten verzorgen door Eind6. Jullie kunnen de dag sfeervol afsluiten in de huiselijk ingerichte woonkamer met eigen openhaard en bar me biertap. Leer elkaar beter kennen en speel een spelletje onder het genot van een hapje en een drankje.

Afsluiting in de buitenlucht

Toe aan een beetje frisse lucht? Maak een wandeling langs de Maas of ontdek een van de vele wateren in de omgeving van Swalmen. Heb je nog veel energie over en ben je toe aan een actievere afsluiting? Ga dan voor een kano- of kajaktocht over de Asseltse plassen. Of ga lekker Suppen. Ook kun je een frisse neus halen en de natuur ontdekken in combinatie met een hapje en drankje. Neem dan plaats op onze boot; en laat je varen!

Direct reserveren? Kijk of de gewenste datum nog beschikbaarheid is in onze agenda. U kunt contact met ons op via 06 5353 1124 of info@eind6.nl.

Graag tot ziens!

 

Met hartelijke groet van de eigenaren,

 

 

afbeelding: 3 afbeeldingen badkamer, slaapkamer, eetkamer en tekstvak

Pittoreske kerkdorpje Asselt

De boerderij ligt in het natuurlijke, waterrijke en pittoreske kerkdorpje Asselt. In de zomer zijn hier vele fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en waterrecreanten. Regelmatig staan er vogelspotters aan de waterkant om bijzondere vogels te fotograferen. Aan de overzijde van het water is een natuurgebied met wilde paarden. In onze straat staan zelfs bordjes ‘Pas op overstekende dassen.’ Die staan er niet voor niets. Als je de natuur van dichtbij wilt ervaren en over hoe het gebied is ontstaan, dan kun je bij Natuurlijk Asselt terecht. Zij organiseren kano-en kajaktochten voor groepen op ecologisch verantwoorde wijze.

Op loopafstand(600 m)van het vakantieverblijf zijn er twee uitstekende restaurants met terrassen: Maaszicht en De Boei. Deze kijken uit op het water en de jachthaven van de zeilvereniging. Daar schuin staat al eeuwenlang het Romaanse Sint-Dionysiuskerkje of Rozenkerkje. Al tussen 700 en 1000werd op deze plek een eerste kerk gebouwd. Begin 20steeeuw werd het door Pieter Cuypers, Roermondenaar en architect van het Rijksmuseum en het Centraal Station van Amsterdam, gerestaureerd. In de 8steeeuwwas Asselteen belangrijke palts, een plaats waar de voorraden van vorsten werden bewaard en waar recht werd gesproken. De Noormannen hebben deze palts ooit bezet en beroofden van daaruit vele steden in de wijde omtrek. Wil je daar meer over weten? Asselt heeft een eigen museum tegenover de kerk, waar je alles over de cultuurhistorie kunt leren.

Het historische centrum van Roermond ligt op steenworp afstand (4 km). De Christoffel kathedraal met het karakteristieke gouden Christoffelbeeld op de toren is al van ver te zien. Bijzonder is ook de Munsterkerk uit de 13deeeuw, die Pieter Cuypers samen met zijn vader en zijn broer heeft gerestaureerd. Voor mensen, die meer willen weten, is er het Cuypershuis, dat een prachtig beeld geeft deze oude bouwmeester en zijn werk.

Arrangementen

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen, met of zonder catering of overnachting:

 • 8 uurs arrangement 9:00 – 17:00 hr
 • 12 uurs arrangement 9:00 – 21:00 hr
 • 24 uurs arrangement met 1 overnachting:
  9:00 – 10:00 hr  (dag 2)
 • 32 uurs arrangement met 1 overnachting:
  9:00 – 17:00 hr  (dag 2)

 

 

 

 

Catering

Graag willen wij jullie van alle gemakken voorzien, daarom bieden wij ook diverse catering aan op locatie. Wij doen dit in samenwerking met de ondernemers uit de omgeving. 
Wij leveren graag top kwaliteit voor een betaalbare prijs, waar je zelf kunt bepalen of je voor lux of eenvoudig gaat. Wij bieden o.a. aan:

 • Ontbijtservice
 • Lunch
 • Diner op locatie
 • BBQ: samengestelde kant en klare pakketten met Limburgs vlees en huisgemaakte salade
 • Bier op de tap

 

 

 

Activiteiten

In de omgeving van Asselt is er al veel te zien en te ontdekken. Maar ook vanuit onze groepsaccomodatie kunnen wij voor jullie diverse activiteiten organiseren.
Daarom bieden wij o.a. onderstaande activiteiten aan. Deze dienen altijd vooraf gereserveerd te worden. Staat jou activiteit er niet tusen? Dan is het mogelijk om deze te overleggen zodat wij kunnen kijken wat wij daarin kunnen betekenen.

 • Gebruik van sauna
 • varen in een fluisterboot 'Woeste Willem' of sloep
 • De natuur ontdekken in een kano
 • sport- en spelactiviteiten: MTB, fietsen
 • E-scooters, sup boards
 • Creative en culinaire workshops

 

 

 

Sup_Board_activiteiten_Eind6

"Geweldige week gehad met grote groep vrienden" Met een groep van 7 dames en 7 heren hebben wij enorm genoten van het prachtige verblijf. Er waren voldoende kamers, allemaal met heerlijke bedden, en genoeg badkamers, allemaal voorzien van een mooi ligbad en een heerlijke douche.Van zelf biertjes tappen aan de gezellige bar, tot uitgebreid koken in een professionele keuken van alle luxe voorzien en gezamenlijk spelletjes te spelen aan de lange tafel of in de ruime tuin.Je steekt de straat over en je springt zo de maasoever in voor een frisse duik, om vervolgens snel op te warmen in de sauna.Daarnaast zit je zo in Roermond om te shoppen of een hapje te eten en is ook Toverland slechts een klein stukje rijden.Met hoe fijn we het hebben gehad, hadden we graag nog een week gebleven. Het was echt top!"

17-08-2020 - 24-08-2020

Mevrouw Stojanovic