Vergaderen met uitzicht op de Maas

afbeelding: bootstuur met foto erin van boerderij

Ben jij op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie met een prachtig uitzicht? Dan ben je bij Eind 6 aan het juiste adres! Hier vergader je in een huiselijke sfeer met een prachtig uitzicht op de Maas. Zeer geschikt als locatie voor een meerdaagse training, vergadering of heisessie. Op deze boerderij kun je na afloop van je vergadering heerlijk ontspannen en blijven overnachten.

Sfeervol overnachten bij Eind 6

Heb je een twee-daagse meeting gepland? Dan is overnachten bij Eind6 geen probleem. Onze luxe boerderij is perfect om te overnachten en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er 4 badkamers aanwezig en 8 slaapkamers die slaapplek bieden voor 24 pers. Op 4 slaapplaatsen na, zijn alle bedden van elkaar te scheiden. Daarnaast beschikt onze locatie over een prachtige professionele keuken, waar dé keukenprins of prinses van het team desgewenst zijn of haar kookkunsten kan vertonen. Mocht deze ontbreken of een day-off hebben, dan kun je de catering laten verzorgen door Eind6. Jullie kunnen de dag sfeervol afsluiten in de huiselijk ingerichte woonkamer met eigen openhaard en bar me biertap. Leer elkaar beter kennen en speel een spelletje onder het genot van een hapje en een drankje.

Afsluiting in de buitenlucht

Toe aan een beetje frisse lucht? Maak een wandeling langs de Maas of ontdek een van de vele wateren in de omgeving van Swalmen. Heb je nog veel energie over en ben je toe aan een actievere afsluiting? Ga dan voor een kano- of kajaktocht over de Asseltse plassen. Of ga lekker Suppen. Ook kun je een frisse neus halen en de natuur ontdekken in combinatie met een hapje en drankje. Neem dan plaats op onze boot; en laat je varen!

Direct reserveren? Kijk of de gewenste datum nog beschikbaarheid is in onze agenda. U kunt contact met ons op via 06 103 018 49 of info@eind6.nl.

Graag tot ziens!

 

Met hartelijke groet van de eigenaren,

 

 

afbeelding: 3 afbeeldingen badkamer, slaapkamer, eetkamer en tekstvak

Totaal Arrangement

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan.
Mogelijkheid met of zonder catering of overnachting:

8 uurs arrangement 9:00 – 17:00 hr          € 350,-  + € 24,65  p.p.
12 uurs arrangement 9:00 – 21:00 hr        € 350,-  + € 24,65  p.p.*
24 uurs arrangement + 1 overnachting:     € 900,-  + € 40,02  p.p.*
9:00 – 10:00 hr  (dag 2)
32 uurs arrangement + 1 overnachting:     € 1250,- + € 64,67 p.p.*
9:00 – 17:00 hr  (dag 2)

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW
* Dinner in overleg (zit niet inbegrepen)

 

 

 

Arrangementen

Dag gebruik van plenaire vergaderruimte        € 350,-
Touch screen (éénmalig)                                      € 100,-
 Interactief touch screen voor presentatie/conference
Koffie, thee, frisdrank en lekkernijen                € 8,- p.p.
 Bij ontvangst en in de vergaderruimte
Lunch Special met verse producten                 € 16,65 p.p
Diner                                                                     In overleg
Bier op tap                                                           op aanvraag

Meer catering mogelijkheden kunt u hier vinden.


Overnachting

Overnachting in een comfortabele kamer       € 550,-
Max. 8 slaapkamers (max.24 bedden)
Uitgebreid ontbijt                                               €15,37 p.p

Inbegrepen

Gebruik flipover
Projectiescherm en WIFI inbegrepen
Gratis parkeren

Wij hebben met ons team genoten van deze locatie. De ruimtes zijn goed en ook gezellig ingericht voor team bijeenkomsten. De lunch is uitstekend verzorgt en ook de Limburgse vlaai ontbrak niet. Tevens ligt het prachtig aan de Asseltse Plassen en de Maas.

 

Gilde opleidingen

Louise Vaneker

Eind 6 ligt op een prachtige locatie in Limburg aan de voet van de uitlopers van de Maas. Voor een meerdaagse vergaderlocatie is alles in huis om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en alles van goede kwaliteit. Een mooie grote keuken nodigt uit om zelf te koken, maar dit kan ook uitbesteed worden. Ook is er in de tuin rondom genoeg ruimte om heerlijk te zitten of te vergaderen. De omgeving biedt veel moois, wij hebben hier twee mountainbiketochten gemaakt, maar er zijn ook genoeg andere dingen te doen.

Maan Group

Mevr J. Stoker

Pittoreske kerkdorpje Asselt

De boerderij ligt in het natuurlijke, waterrijke en pittoreske kerkdorpje Asselt. In de zomer zijn hier vele fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en waterrecreanten. Regelmatig staan er vogelspotters aan de waterkant om bijzondere vogels te fotograferen. Aan de overzijde van het water is een natuurgebied met wilde paarden. In onze straat staan zelfs bordjes ‘Pas op overstekende dassen.’ Die staan er niet voor niets. Als je de natuur van dichtbij wilt ervaren en over hoe het gebied is ontstaan, dan kun je bij Natuurlijk Asselt terecht. Zij organiseren kano-en kajaktochten voor groepen op ecologisch verantwoorde wijze.

Op loopafstand(600 m)van het vakantieverblijf zijn er twee uitstekende restaurants met terrassen: Maaszicht en De Boei. Deze kijken uit op het water en de jachthaven van de zeilvereniging. Daar schuin staat al eeuwenlang het Romaanse Sint-Dionysiuskerkje of Rozenkerkje. Al tussen 700 en 1000werd op deze plek een eerste kerk gebouwd. Begin 20steeeuw werd het door Pieter Cuypers, Roermondenaar en architect van het Rijksmuseum en het Centraal Station van Amsterdam, gerestaureerd. In de 8steeeuwwas Asselteen belangrijke palts, een plaats waar de voorraden van vorsten werden bewaard en waar recht werd gesproken. De Noormannen hebben deze palts ooit bezet en beroofden van daaruit vele steden in de wijde omtrek. Wil je daar meer over weten? Asselt heeft een eigen museum tegenover de kerk, waar je alles over de cultuurhistorie kunt leren.

Het historische centrum van Roermond ligt op steenworp afstand (4 km). De Christoffel kathedraal met het karakteristieke gouden Christoffelbeeld op de toren is al van ver te zien. Bijzonder is ook de Munsterkerk uit de 13deeeuw, die Pieter Cuypers samen met zijn vader en zijn broer heeft gerestaureerd. Voor mensen, die meer willen weten, is er het Cuypershuis, dat een prachtig beeld geeft deze oude bouwmeester en zijn werk.

Activiteiten

In de omgeving van Asselt is er al veel te zien en te ontdekken. Maar ook vanuit onze groepsaccommodatie kunnen wij voor jullie diverse activiteiten organiseren.Daarom bieden wij o.a. onderstaande activiteiten aan. Deze dienen altijd vooraf gereserveerd te worden. Staat jou activiteit er niet tusen? Dan is het mogelijk om deze te overleggen zodat wij kunnen kijken wat wij daarin kunnen betekenen.

  • Gebruik van sauna
  • Varen in een fluisterboot 'Woeste Willem' of sloep
  • De natuur ontdekken in een kano
  • sport- en spelactiviteiten: MTB, fietsen
  • E-scooters, sup boards
  • Yoga met yoga Yeltje
  • Creative en culinaire workshops