ZAKELIJK

Op onze vergaderlocatie Eind6 bieden wij diverse catering mogelijkheden aan
Ontbijt | Lunch | Diner | BBQ | Hapjes.

 

 

 

 

 

 

Wilt u na afloop van een bijeenkomst op onze locatie genieten van hapjes bij de borrel, een diner of BBQ? Dan kan dat geheel verzorgd worden door de onderstaande culinaire Koks.

 

 

Marc Somers - MarcKookt

Als privechef verzorg ik samen met mijn team een onvergetelijk diner op het vakantieverblijf Eind 6.

Samen bespreken we de wensen en neem ik alles uit handen. Ik neem jullie mee op een culinaire wereldreis, en laat jullie genieten van al het moois wat Limburg te bieden heeft. Lokale producten bereid op een wereldse manier, het liefst vergezeld met een goed glas (Limburgse) wijn

Kijk voor meer informatie op mijn website MarcKookt

 

&

 

Peter Hendrix - SmaakVol

Ik ben Peter Hendrix, 33 jaar. De liefde voor koken is er met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Cooking the good stuff betekent voor mij creatief werken met de juiste producten op of in de juiste tijd of periode.

Voor meer informatie zie hiervoor mijn Foodbook

Graag vernemen wij als er andere wensen of allergieën zijn.
Alle tarieven zijn excl. BTW